PUFI CLEAN ofera servicii de spalatorie, calcatorie  pentru RESTAURANTE  SI  HOTELURI 

____________________________________________________________________

PUFI CLEAN ofera servicii de curatare scaun auto copil , landou , carucior copil , patut copil

____________________________________________________________________

 

 

Pufi Clean, Curatatorie chimica ecologica si spalatorie haine, va pune la dispozitie urmatoarele servicii:

SERVICII DE CURATATORIE HAINEA

Pufi Clean ofera clientilor sai servicii profesioniste de curatatorie haine. Daca ai  haine de curatat dar timpul nu iti permite acest lucru, sau nu ai solutiile necesare pentru indepartarea petelor, atunci lasa totul in seama noastra. Lucram cu sarguinta pentru a indeparta petele si mirosurile de pe orice tip de haina.

SERVICII DE CURATATORIE CHIMICA ECOLOGICA HAINE 

Curatatoria chimica Pufi Clean ofera cele mai bune preturi din Bucuresti pentru serviciile de curatatorie haine. Pentru ca hainele dumneavoastra sa arate impecabil de fiecare data, va puteti baza pe echipa noastra experimentata.

Curatatoria Pufi Clean este alegerea cea mai buna pentru hainele tale care necesita curatare chimica. Procesul de curatare chimica a hainelor consta in urmatorii pasi:

Inspectie – aceasta consta in verificarea etichetelor, a nasturilor, practic analizarea obiectului
Pre-tratament – identificarea petelor de pe haine si tratarea acestora pentru a face eliminarea mai usoara
Curatatorie chimica- hainele sunt puse intr-o masina speciala si curatate cu solvent. Petele persistente sunt astfel eliminate.
Finisare – aceasta metoda consta in calcare si ambalare/impachetare.

SERVICII SPALATORIE HAINE SI TEXTILE

Spalatoria de haine si textile, Pufi Clean acorda o atenție indeaproape preferințelelor clienților. Dorim sa venim in ajutorul persoanelor care solicita servicii profesioniste de spalatorie haine. 

Stim cat de ocupati sunteti, si ca adesea aveti  nevoie de servicii rapide pentru spalarea si calcarea hainelor,
motiv pentru care serviciile de spalatorie haine si textile sunt disponibile in spalatoria noastra la preturi accesibile.

SERVICII CALCATORIE HAINE

Nu vrei sa calci hainele acasa? Sau nu ai timp? Lasa-ne pe noi sa le calcam pentru tine. Oferim servicii de calcat haine, servicii profesioniste pentru calcat orice tip de imbracaminte.
Stim ca tehnologia este din ce in ce mai avansata, insa daca doresti o haina calcata intr-un mod exceptional atunci calcarea profesionista este solutia potrivita.
Apeleaza cu incredere la serviciile de calcatorie ale Pufi Clean. 

SERVICII SPALATORIE HAINE PENTRU PERSOANE FIZICE SI COMPANII

Sunteti nemultumiti de aspectul hainelor? Aveti nevoie de o spalatorie de haine profesionista? Atunci ne bucuram ca ne-ati gasit, pentru ca noi va putem oferi servicii de spalatorie atat pentru persoane fizice cat si pentru companii.

Pufi Clean face diferenta intre promisiunile altor spalatorii si rezultatele pe care le ofera spalatoria de haine pentru clientii sai.
Apeland la serviciile noastre de spalatorie pentru persoane fizice sau companii, veti beneficia de garantia lucrului bine facut, prin servicii de spalatorie cu aprecieri maxime din partea tuturor clientilor.

CURATATORIE ROCHII DE MIREASA                                                                                                                                   

curatare ROCHII DE OCAZIEIMG_29072015_195503

Rochia de mireasa trebuie sa ramana pentru tine o amintire frumoasa.
Inevitabil, dupa frumosul eveniment, rochita va fi murdarita, patata sau   plina de mirosuri neplacute. Curatarea rochiei de mireasa trebuie sa fie o  prioritate dupa ce aceasta este purtata.La Pufi Clean, ne ocupam de curatarea rochiilor de mireasa orice model. Curatam rochiile de mireasa cu cele mai bune solutii si detergenti  – acesta este obiectivul nostru.

SERVICII CURATATORIE HAINE DE PIELE

Daca haina de piele are nevoie de curatare, Pufi Clean ofera servicii profesionale de curatare a hainelor din piele naturala sau sintetica la cele mai bune preturi. 

 SERVICII CURATATORIE HAINE DE BLANA

Curatam haine de blana, cojoace, haine din piele intoarsa, etc.

SERVICII CURATATORIE COVOARE SI MOCHETE

Utilizand echipamente si detergenti profesionali de cea mai buna calitate, va oferim servicii de curatatorie si spalare covoare si mochete. Datorita proceselor utilizate, covoarele si mochetele dvs vor beneficia de curatarea in profunzime, eliminand murdaria, petele si mirosurile neplacute, dar si  bacteriile si acarienii.

TRANSPORT : PRELUARE SI LIVRARE
Spalatoria Pufi Clean ofera servicii complete de spalat, curatat si calcat haine si textile oferind la cerere siservicii de preluare si livrare la domiciliu pentru orice comanda. Preluarea si livrarea poate fi GRATUITA in Bucuresti si Ilfov! Ce poate fi mai simplu de atat?
Daca  nu puteti ajunge la centrul nostru din Chitila, puteti face comanda de preluare si livrare la domiciliu,   la TEL. 
  0772 22 05 35     sau online    office@puficlean.ro  
Din punct de vedere logistic, societatea noastra are posiblitatea de a efectua servicii de colectare de la domiciliu a hainelor sau covoarelor cu autovehicule specializate, precum si livrare in cel mai scurt timp .
livrare la domiciliu

CEA MAI SCURTA DURATA DE CURATARE A HAINELOR POATE FI DE  1 h

In unitatea noastra din Chitila

aveti posibilitatea de a curata hainelein doar  o ora  (1 h),

centru primiri din militari

P U F I   C L E A N

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Putem spala, curata si calca toate tipurile de imbracaminte, precum cele de purtare zilnica cat si articole mai delicate, cum ar fi hainele de ocazie , rochii de mireasa etc.
Acordam o atentie deosebita si articolelor casnice, hoteliere si uniformelor de lucru, lenjerii, pilote, perdele, draperii, fete de masa, huse, mochete, covoare, halate, salopete, combinezoane etc.