Despre noi

 Spalatoria Pufi Clean este o spalatorie specializata in spalarea sau curatarea chimica a hainelor de purtare zilnica, dar si a hainelor de ocazie, a lenjeriilor, pilotelor, a perdelelor, draperiilor sau a covoarelor.  Curatatoria Pufi Clean este o unitate profesionala cu personal calificat care poate satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor.

PRIMIRE COMENZI
Serviciul de primire comenzi si de identificare a materialelor si tipurilor de haine, se realizeaza dupa simbolurile aflate pe etichete sau din experienta profesionala pentru hainele care nu au etichete cu instructiuni ale fabricantului.
In acelasi timp se incaseaza contravaloarea serviciului  de spalatorie, curatatorie sau calcatorie care se poate achita cu numerar sau cu card.

SPALARE-CURATARE-USCARE-CALCARE
Obiectele vestimentare ale chientilor urmeaza calea catre spalare sau curatare chimica , nu inainte de a se detasa petele existente pe haine. Dupa spalare sau curatare cu masinile specializate pentru aceste operatii, urmeaza uscarea care poate fi de mai multe feluri . Uscarea articolelor textile pare a fi un procedeu simplu , dar nu este deoarece trebuie avuta in vedere sortarea articolelor, reglarea temperatuii de uscare pentru uscarea cu masini specializate .
Mai exista si procedura de uscare lenta fara masini de uscat la anumite obiecte de imbracaminte , ceea ce prelungeste durata de procesare a acestor articole. Serviciul de calcatorie  necesita personal calificat pentru a da randament si calitate procesului de calcare.
Referitor la meseria de calcatoreasa, multe femei angajate pentru acest serviciu au crezut ca este o meserie usoara comparand cu modul de a calca acasa si cel profesionist. Au constatat ulterior ca este o mare diferenta intre masa si fierul de calcat casnic cu masa , presa si alte utilaje de calcat profesionale.

LIVRARE COMENZI
Clienti vor fi asteptati sa-si ridice hainele spalate, curatate, calcate si ambalate. Clientii pot opta si pentru serviciul de preluare si livrare la domiciliu, birou sau orice locatie indicata.

Societatea Pufi Clean poate onora comenzi de colectare si livrare GRATUITE  in Bucuresti si Ilfov,  chiar si in alte localitati apropiate. Curatatoria Pufi Clean a pus la dispozitia clientilor un sistem avantajos de abonamente lunare,  ceea ce inseamna reduceri de pret, plata lunar, preluare si livrare a hainelor sau a covoarelor gratuite pentru Bucuresti si  Ilfov  si, nu in ultimul rand, economisirea timpului liber pentru clienti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *