Cum sa faci spalarea hainelor mai usoara

1. Sortarea
In loc sa pierdeti timp sortand hainele, inainte de le adauga in cuva masinii, o ideea buna este sa le sortati inainte de le arunca in cosul de rufe. Daca spatiul va permite, alegeti cate un cos pentru fiecare tip de haina. Acest lucru va va ajuta sa economisiti mult timp.
Daca va place sa spalati rufele fiecarui membru al familiei separat, alegeti cate un cos, pe care etichetati numele fiecarei persoane. Daca preferati sa spalati hainele in functie culoare sau textura, procedati la fel. huge.15.77072[1]

2. Tratarea petelor

La fel ca si sortarea rufelor, tratarea petelor depe haine iti poate lua o tona de timp (mai ales daca aii copii). Timpul si energia pe care trebuie sa le depui analizand fiecare haina in parte, inainte de le pune in masina de spalat, este o povara.
Pentru a castiga si energie si timp, analizeaza si sorteaza hainele in functie de pete, inainte de le adauga in cosul de rufe.

3. Spala mai rar
Unele haine nu trebuie sa fie de spalate dupa fiecare uzura. Tricourile, lenjeria de corp, sosetele sau hainele murdare trebuie spalate intre purtari. Dar, hainele precum blugii, pantalonii, rochiile, sutiene, prosoapele si altele, nu trebuie spalate dupa fiecare purtare. Acest sfat necesita o schimbare mentala, deci nu este pentru toata lumea.

4. Fa un program
Majoritatea dintre noi, lucram si functionam mai bine daca urmarim un program prestabilit. De ce sa nu aplici aceasta metoda si atunci cand speli hainele? un program spalare a hainelor, este mult mai usor si mai putin stresant. Imagineaza-ti ce trebuie sa faci cand esti pe cale sa pleci pentru o excursie si perechea ta preferata de pantaloni este inca in cosul de rufe.
Stabileste cat timp este necesar pentru a umple cosul de rufe si apoi vei sti cat de des trebuie sa le speli. Apoi, decide ce zi sau zile sunt cele mai convenabile si ramai la acest program.

Pentru servicii spalatorie profesionale, apelati la cea mai efienta si rapida spalatorie haine Bucuresti – Pufi Clean.

dry_10[1]

 

Posted in Uncategorized and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *